Tottenham sa snaží udržať svoju hviezdu navýšením platu

NETKY.SK • 6 Jún 2012, 10:32 • 2 min
Tottenham sa snaží udržať svoju hviezdu navýšením platu

Tottenham sa snaží udržať svoju hviezdu navýšením platu - Futbal LONDÝN – Tottenham v snahe udržať si Garetha Balea, ponúkol jednej zo svojich najväčších hviezd týždenný plat vo výške 70. 000 libier.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Tottenham v snahe udržať si Garetha Balea, ponúkol jednej zo svojich najväčších hviezd týždenný plat vo výške 70.000 libier.

O stredopoliara Spurs je veľký záujem a stal sa hlavným cieľom pre španielskych gigantov FC Barcelona a Real Madrid. Niet teda divu, že sa tréner Harry Redknapp horlivo snažil hráča udržať.

22-ročný reprezentant Walesu má platnú zmluvu do roku 2015 a keď prijme nové podmienky, tak bude jedným z najlepšie zarábajúcich hráčov klubu.

Insider zdroj zo Spurs pre denník The Sun povedal: "Predseda klubu jednal rýchlo, aby spojil Garethovu budúcnosť s klubom. Veľa sa hovorilo o Barcelone a Reale Madrid, ale Gareth chce zostať a my ho nechceme predať. Takže sme skutočne presvedčení, že dohoda bude uzavretá čoskoro a všetky špekulácie zmiznú."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies