Zadržali muža, ktorý sa vyhrážal útokom: Ohrozený mal byť nadchádzajúci koncert Ariany Grande v Kostarike

NETKY.SK • 10 Júl 2017, 09:33 • 2 min
Zadržali muža, ktorý sa vyhrážal útokom: Ohrozený mal byť nadchádzajúci koncert Ariany Grande v Kostarike

SAN JOSÉ - Kostarické orgány zadržali 22-ročného muža pochádzajúceho z Kolumbie v súvislosti s vyhrážkami, ktoré boli namierené proti nadchádzajúcemu koncertu americkej speváčky Ariany Grande v Kostarike.

slovakia

left justify in out

Nemenovaného mladíka zadržali v oblasti Tibás blízko hlavného mesta San José po tom, ako sa uvedené vyhrážky objavili na internetovej stránke usporiadateľa koncertu.

 

Predstaviteľ polície Walter Espinoza uviedol, že išlo o správy v arabčine, z ktorých vyplývalo, že počas tohto podujatia "by mohla nastať riziková situácia alebo útok". Výhražné správy boli odoslané z mobilných telefónov, ktoré sa našli v dome podozrivého.

 

Koncert Ariany Grande v anglickom Manchestri sa stal 22. mája terčom samovražedného bombového útoku, ktorý si vyžiadal 22 obetí na životoch a desiatky zranených. Speváčka následne prerušila svoje turné.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies