Dodávateľ Volkswagenu otvorí v CTParku Bratislava novú výrobnú halu

NETKY.SK • 9 Júl 2017, 18:29 • 2 min
Dodávateľ Volkswagenu otvorí v CTParku Bratislava novú výrobnú halu

BRATISLAVA - V CTParku Bratislava otvorili novú výrobnú halu pre spoločnosť Adler Pelzer Group, ktorá je dodávateľom automobilky Volkswagen. Novú výrobnú halu s plachou 11 700 metrov štvorcových postavil a prevádzkuje medzinárodný developer CTP. Výšku investície nezverejnili.

slovakia

left justify in out

V hale Adler Pelzer Group sa budú vyrábať diely pre luxusný segment automobilov koncernu Volkswagen ako Porsche Cayenne či Volkswagen Touareg. Spoločnosť zamestná viac ako 340 ľudí. „Spoločnosť CTP dosiahla akvizíciou nových zákazníkov ideálnu pozíciu na podporu rastu výrobného a automobilového sektora na Slovensku,” uviedol regionálny riaditeľ spoločnosti CTP na Slovensku Stanislav Pagáč.

CTP je medzinárodný developer, ktorý sa špecializuje na zaisťovanie a správu špičkových technologických priemyselných zón na mieru. Na Slovensku má spoločnosť CTP v súčasnosti päť aktívnych priemyselných parkov spojených s výrobcami automobilov, CTPark Bratislava, CTPark Voderady, CTPark Trnava, CTPark Nitra a CTPark Žilina.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies