Spoločnosť Wizz Air dnes spustila z Bratislavy dve nové linky do Varšavy a Sofie

NETKY.SK • 30 Jún 2017, 15:04 • 2 min
Spoločnosť Wizz Air dnes spustila z Bratislavy dve nové linky do Varšavy a Sofie

BRATISLAVA - Cestujúci môžu od dnešného dňa lietať z bratislavského Letiska Milana R. Štefánika aj do bulharskej Sofie a do Varšavy v Poľsku. Tieto dve nové letecké linky dnes z Bratislavy odštartovala nízkonákladová letecká spoločnosť Wizz Air.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť tak aktuálne ponúka zo slovenského hlavného mesta šesť leteckých spojení. Podľa komunikačnej manažérky firmy Soriny Ratz budú nové linky do Sofie a Varšavy so štyrmi frekvenciami týždenne destináciami nielen pre obchodných cestujúcich, ale aj pre dovolenkárov. "Zároveň prehĺbia obojstranný rozvoj cestovného ruchu," konštatovala.

 

Wizz Air prepravil za prvých šesť mesiacov tohto roka z Bratislavy viac ako 50.000 cestujúcich. "Vzájomnú spoluprácu plánujeme do budúcna rozširovať," avizoval generálny riaditeľ letiska Jozef Pojedinec.

 

Dopravca pridal len v marci tohto roka zo slovenského hlavného mesta nové linky do mesta Kluž-Napoca v Rumunsku a do Tuzly v Bosne a Hercegovine.

 

Aktuálne zároveň dvíha aj frekvenciu letov na linkách do Kyjeva na Ukrajine a do Skopje v Macedónsku zo súčasných dvoch na štyri lety týždenne. Práve linkou do Skopje spustil letecký dopravca svoju prevádzku z Bratislavy v marci 2016.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies