Šarapovová sa po nútenej odmlke rozohrá na Svetovej lige tímov

NETKY.SK • 23 Jún 2017, 14:37 • 2 min
Šarapovová sa po nútenej odmlke rozohrá na Svetovej lige tímov

NEWPORT BEACH - Ruská bývalá jednotka svetového rebríčka tenistiek WTA vo dvojhre Maria Šarapovová sa po zdravotnej odmlke a pred návratom na oficiálny individuálny hlavný okruh rozcvičí v profesionálnej Svetovej lige tímov - Mylan World Team Tennis (WTT) miešaných klubových družstiev.

slovakia

left justify in out

Za Orange County Breakers bude hrať 16. a 24. júla. Tridsaťročná držiteľka kariérneho Grand Slamu Šarapovová 16. mája pre problémy s ľavým stehnom nedohrala duel 2. kola s Chorvátkou Mirjanou Lučičovou-Baroniovou na antuke v Ríme, odstúpila za stavu 4:6, 6:3, 2:1. Neskôr vrátila voľnú kartu do Birminghamu a oznámila, že nebude hrať v kvalifikácii Wimbledonu.

 

Podľa svojej zastupujúcej agentúry sa v turnajovom dianí znova objaví od 31. júla v kalifornskom Stanforde. Šarapovová sa v apríli vrátila po uplynutí dištancu na 15 mesiacov za meldóniové porušenia antidopingových pravidiel. Figuruje na 179. priečke v singlovom renkingu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies