Druhý Zuckerberg: Má len 17 rokov a už je multi-milionár, zarába vlastnou hlavičkou

NETKY.SK • 20 Jún 2017, 16:05 • 2 min
Druhý Zuckerberg: Má len 17 rokov a už je multi-milionár, zarába vlastnou hlavičkou

NEW YORK - Ben Pasternak je nová rodiaca sa osobnosť v oblasti IT priemyslu. Ešte stále patrí medzi tínedžerov, no v kariére poskočil až neuveriteľne vysoko.

slovakia

left justify in out

Pamäte si, čo ste robili vy, keď ste mali 17 rokov? Ben zarába milióny a užíva si poriadny luxus. Napríklad dva roky prežil v peknom apartmáne v Hell's Kitchen v New Yorku, čo ho stálo 5-tisíc dolárov mesačne. Dbá aj o svoj vzhľad, kaderníkovi za svoj jednoduchý krátky účes platí 160 dolárov. A taká maličkosť, kamaráti sa s rapperom Drakeom.

 

img

 

Pasternak odišiel z vysokej školy, keď mal 15 rokov. Keď niekedy v tom čase zabíjal nudu vo vedeckej triede, vymyslel hru na iPhone, ktorá vyvolala veľký záujem u finančných investorov. Tak veľký záujem, že sa mohol sám presťahovať z rodnej Austrálie do New Yorku. Jeho rodičia musia byť pyšní.

 

img

 

Odvtedy vytvoril aplikáciu s názvom Flogg, ktorá bola hybridom Instagram a Ebay.

 

Ak vás Benov úspech a genialita frustruje, možno vás poteší fakt, že má aj chyby a nedokáže zvládať pomerne jednoduché veci. Napríklad permanentne stráca kreditky a mešká s platením nájmu a iných účtov.

 

Mladý génius spustil svoj najnovší projekt začiatkom tohto roka. Monkey je aplikácia pre videorozhovory. Mladí tam môžu cez internet spoznávať nových ľudí avšak bezpečným spôsobom. Monkey má už viac ako 2 milióny používateľov.

 

img

 

Ben svoj čuch na peniaze pravdepodobne zdedil. Jeho dedko je magnát s majetkom vo výške 300 miliónov dolárov a jeho ukrajinský pradedko je autorom populárnych slaných pochutnín Aussie snack Twisties.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies