Polícia pátra po Miroslavovi Schmidtovi z Handlovej, môže byť ozbrojený

NETKY.SK • 9 Jún 2017, 12:42 • 2 min
Polícia pátra po Miroslavovi Schmidtovi z Handlovej, môže byť ozbrojený

PRIEVIDZA - Prievidzskí policajti žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 33-ročnom Miroslavovi Schmidtovi z Handlovej.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu lúpeže, ktorej sa dopustil 6. júna po 5.00 h v herni na ulici Š. Moyzesa v Prievidzi, informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

 

"Obvinený v herni fyzicky a hrubo napadol 29-ročnú krupiérku, odcudzil jej finančnú hotovosť a mobilné telefóny. Miroslav Schmidt je sústavne na úteku a nie je známe miesto, kde sa zdržiava. Hľadaný môže byť aj agresívny a ozbrojený," uviedla Antalová.

 

Handlovčan je vysoký asi 175 až 180 centimetrov, strednej postavy. Má tmavohnedé, na krátko ostrihané vlasy a modré oči, plnofúz a bradu.

 

Naposledy mal na sebe oblečené menčestrové nohavice zelenej farby, šedé tričko s krátkym rukávom a športové topánky s bielym znakom na boku.

 

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne na stálu službu Obvodného oddelenia Policajného zboru Prievidza na telefónnom čísle 096127 3755," vyzvala policajná hovorkyňa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies