Rihanna poriadne pribrala

NETKY.SK • 3 Jún 2017, 15:58 • 2 min
Rihanna poriadne pribrala

Exotická kráska Rihanna, ktorá je jednou zo speváčok s najväčším vplyvom vôbec, sa nám začína trochu zaguľacovať. Netreba rozmazávať, čo je zjavné. Jej fanúšikovia to však za žiadnu cenu nechcú počuť a ​​dokonca začali lynčovať autora článku, ktorý si dovolil verejne špekulovať o jej váhe.

slovakia

left justify in out

Nikto nemá tak verných fanúšikov ako Rihanna. Zastávajú sa jej až do úmoru, a to aj napriek tomu, že by možno nemali.

 

Rihanna si v poslednej dobe oblieka skôr veľmi voľné outfity a je zrejmé, že tým zakrýva svoje kilá navyše. Na ta upozornil Chris Spags Spagnuolo, novinár píšuci pre športový blog Barstool Sports. Vo svojom článku sa, pravda, do Rihanny celkom dosť oprel a skritizoval ju za jej narastajúcu váhu. Obával sa totiž, že by jej zmena postavy mohla mať zlý vplyv na jej fanúšičky. Že by po jej vzoru začali tiež schválne priberať a kašľal na svoju fyzičku. To ale očividne nemal robiť.

 

Verejnosť ho začala okamžite lynčovať a šikanovať cez sociálne siete. Okamžite bol označený za šovinistické prasa, ktoré sa smeje ženským krivkám. Článok bol stiahnutý a šéfeditor Dave Portnoy sa k veci vyjadril takto: "Úprimne si nemyslím, že ten článok bol tak zlý, akým ho ľudia robia, ale poviem vám, že nebol ani tak vtipný. Bolo jasné, že z neho feministky nebudú moc nadšené a bol to perfektný príklad toho, kedy Bartool bol Bartoolem. " Ide totiž o názorový športový blog. Spagnuolo článok stále prezentuje na svojom Twitteri a hrdo sa bráni pohŕdavým urážkam. Za svojím tvrdením o tlstej Rihanne si stojí. Bohužiaľ je však asi jediný.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies