Sudánka dostala 20 rokov za vraždu svojich troch detí

NETKY.SK • 30 Máj 2017, 09:17 • 2 min
Sudánka dostala 20 rokov za vraždu svojich troch detí

SYDNEY - Na najmenej 20 rokov väzenia odsúdili dnes v Austrálii sudánsku migrantku za to, že s osobným autom, v ktorom sedeli aj jej štyri deti, zámerne vošla do jazera. Tri z detí incident neprežili.

slovakia

left justify in out

Akon Guodeová (37) sa do Austrálie prisťahovala v roku 2006, keď sa počas sudánskej občianskej vojny stala obeťou znásilnenia. Ešte predtým však bola donútená prizerať sa vražde svojho manžela.

V apríli 2015 vošla Guodeová so svojím autom do jazera na predmestí Melbourne, čo neprežili tri z jej štyroch detí - 16-mesačné batoľa a štvorročné dvojčatá. V januári tohto roku sa k svojmu činu priznala.

Súd v austrálskom štáte Victoria odsúdil Guodeovú na najviac 26 rokov a šesť mesiacov väzenia s tým, že o podmienečné prepustenie bude môcť požiadať najskôr po odpykaní si 20 rokov trestu.




 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies