VIDEO Rozmýšľate nad diétou do plaviek? Nechajte si poradiť od odborníka na zdravú výživu

NETKY.SK • 23 Máj 2017, 17:39 • 2 min
VIDEO Rozmýšľate nad diétou do plaviek? Nechajte si poradiť od odborníka na zdravú výživu

BRATISLAVA – S príchodom letnej sezónny mnohí z nás uvažujú nad tým, ako prečistiť svoj organizmus a zbaviť sa škodlivín zo svojho tela. Rôzne fámy o diétach a detoxikačných kúrach nám dennodenne pohlcujú sociálne siete, maily a rôzne reklamy. Preto sa nenechajte zmiasť a dajte na názor skúseného odborníka pre zdravú výživu.

slovakia

left justify in out

Nízka kvalita našich potravín je verejnosti už dlho známa, no ako si poradiť pri výbere z obrovského množstva potravín na trhu, môže byť niekedy riadna dilema. Ak zvažujete nejakú očistnú kúru, ktorá si v dnešnom svete vybudovala veľké renomé, ktoré vám budú doporučovať známy, radšej sa zamyslite či je to to správne aj pre vás.

 

Trápiť sa pár dní bez jedla, o hlade a iba o vode je veľmi drastické riešenie a koniec koncov pre každého z nás riadne utrpenie. A po skončení tzv. očisty aj tak nabehnúť na bežný spôsob stravovania ako pred kúrou sa vyníma očakávaným účinkom. Ako byť zodpovednejší a šetrnejší k vlastnému organizmu, bez drastických diét a hladoviek začo sa nám naše telo skutočne odmení, sme sa opýtali odborníka na zdravú výživu s dlhoročnou praxou Mudr. Igora Bukovského. 

 

 

 

 

 

Máte problémy z trávením, nafukovaním, intoleranciou a trápia vás kŕče,nepríjemné bolesti či migrény? Dr. Bukovský vás zoznámi s najnovším pohľadom na príčiny porúch trávenia a stavov, ktoré znižujú kvalitu života a môžu mať ďalekosiahle a trvalé následky. Ak si lekári nevedia dať rady s vašimi problémami pri trávení, pozrite si toto video, v ktororm sa dozviete aj o možnom riešení.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies