Lesná zver spôsobila pri Želiezovciach nehodu dvoch motocyklistov

NETKY.SK • 18 Máj 2017, 16:40 • 2 min
Lesná zver spôsobila pri Želiezovciach nehodu dvoch motocyklistov

ŽELIEZOVCE - Polícia, Hasičský a záchranný zbor v Želiezovciach v okrese Levice a Záchranná zdravotná služba zasahovali v stredu (17.5.) po 20.00 h pri dopravnej nehode dvoch motocyklistov v katastri mesta. TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

slovakia

left justify in out

Podľa jej ďalších slov k dopravnej nehode došlo tak, že 31-ročný vodič zo Želiezoviec viedol motocykel po ceste z Veľkého Dvora na Želiezovce, pričom na rovnom úseku náhle z priekopy vybehla srna.

 

"Vodič i napriek intenzívnemu brzdeniu nedokázal zrážke s lesnou zverou zabrániť, spadol aj s ňou na vozovku, čím spôsobili 23-ročnému motorkárovi zo Želiezoviec náhlu prekážku. V dôsledku nej 23-ročný motocyklista spadol na vozovku aj s motocyklom," vyjadrila sa Čuháková.

 

"Lesná zver na mieste nehody uhynula. Pri dopravnej nehode obaja motocyklisti utrpeli ľahké zranenia, alkohol dychovou skúškou u nich nezistili," ukončila.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies