Kapela TLC predstavila názov, obal a tracklist nového albumu

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 11:12 • 2 min
Kapela TLC predstavila názov, obal a tracklist nového albumu

BRATISLAVA - Americká r'n'b skupina TLC zverejnila názov, obal a tracklist svojej očakávanej piatej a zároveň poslednej štúdiovky, ktorá vyjde 30. júna.

slovakia

left justify in out

Novinka nakoniec dostala jednoduchý názov TLC a bude obsahovať dvanásť skladieb. Jediným hosťom bude rapper Snoop Dogg v singli Way Back, ktorý skupina predstavila minulý mesiac. Skladba sa bude na albume nachádzať vo dvoch verziách. TLC okrem toho teraz ponúkli aj druhú ukážku v podobe piesne Haters.

Dvojica Tionne "T-Boz" Watkins a Rozonda "Chilli" Thomas vyzvala ešte v januári 2015 svojich priaznivcov, aby im finančne pomohli s odštartovaním nahrávania nového albumu. Dočkali sa okamžitej podpory, keď na crowdfundingovom portáli Kickstarter namiesto plánovaných 150-tisíc dolárov vyzbierali počas jedného mesiaca vyše 430-tisíc dolárov. Štúdiovka má byť návratom k 90. rokom, počas ktorých skupina prerazila.

TLC sa preslávili ako úspešné dievčenské trio v 90. rokoch minulého storočia. Na konte majú albumy Ooooooohhh... On The TLC Tip (1992), CrazySexyCool (1994), FanMail (1999) a 3D (2002), ktorý vyšiel šesť mesiacov po tragickej smrti tretej členky Lisy "Left Eye" Lopes. Tá zahynula v apríli 2002 pri automobilovej nehode v Hondurase vo veku 30 rokov.

 

V septembri 2003 ponúkli výberovku Now And Forever: The Hits a následne ohlásili ukončenie činnosti. Watkins a Thomas však potom vydali ešte niekoľko ďalších kompilácií, pričom naďalej spoločne vystupovali. Ich zatiaľ poslednou šnúrou bolo vlaňajšie svetové TLC Tour.

 

Najznámejšími hitmi skupiny, ktorá získala päť cien Grammy, sú skladby Creep, Waterfalls, No Scrubs alebo Unpretty. So všetkými menovanými singlami dobyli rebríček Billboard Hot 100.

Tracklist albumu TLC - TLC:


01 No Introduction
02 Way Back f. Snoop Dogg
03 It’s Sunny
04 Haters
05 Perfect Girls
06 Interlude
07 Start A Fire
08 American Gold
09 Scandalous
10 Aye Muthafucka
11 Joy Ride
12 Way Back (Extended Version) f. Snoop Dogg

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies