Vieme prví: Adriana Sklenaříková zavítala na Slovensko, stretla sa s prezidentom Kiskom

NETKY.SK • 3 Máj 2017, 15:48 • 2 min
Vieme prví: Adriana Sklenaříková zavítala na Slovensko, stretla sa s prezidentom Kiskom

BRATISLAVA – Prezident SR Andrej Kiska sa včera v Bratislave stretol s monackým kniežaťom Albertom II. Večer ho však tajne sprevádzali aj známe slovenské krásky.

slovakia

left justify in out

Po spoločnom rozhovore prezident skonštatoval, že Slovenská republika sa môže od Monaka veľa učiť, najmä v oblasti propagácie cestovného ruchu. 

 

Monacké knieža je na dvojdňovej oficiálnej návšteve SR, ktorá nadväzuje na dve predchádzajúce pracovné cesty na Slovensku v rokoch 2002 a 2006. Okrem iného mal s Kiskom otvoriť prvé slovensko-monacké ekonomické fórum, stretnúť sa s predsedom vlády SR Robertom Ficom, navštíviť národnú kultúrnu pamiatku Hrad Devín či Pamätník Brána slobody.

 

Včera večer sa v prezidentskom paláci uskutočnila slávnostná večera, na ktorej sa zúčastnila aj Adriana Sklenaříková. Jej manažér sa na Instagrame vyjadril, že Kiska a Sklenaříková mali spolu krátky rozhovor.

 

 

 

 

Ďalšou utajenou hostkou v paláci bola aj Dominika Cibulková, ktorá sa na sociálnych sieťach prezradila spoločnou fotografiou so Sklenaříkovou. 

 

 

With HER @adrianakarembeusklenarikova 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies