Tajomstvo je vonku! Takto nás Princ Charles a Diana dlhé roky klamali

NETKY.SK • 29 Apríl 2017, 09:30 • 2 min
Tajomstvo je vonku! Takto nás Princ Charles a Diana dlhé roky klamali

LONDÝN - Predtým ako sa tento obľúbený kráľovský pár rozviedol, bol považovaný za najvplyvnejší a najsilnejší pár 80-tych rokov. Charlesa všetci rešpektovali a Dianu verejnosť považovala za módnu ikonu, ktorá udávala módne trendy.

slovakia

left justify in out

Je tu ale jedna vec, ktorú ste si možno nevšimli! V deň ich svadby v roku 1981 ste asi zachytili, že obaja boli skoro rovnako vysoký. Diana bola dokonca vyššia o jeden či dva centimetre od Charlesa.

 

To bolo naposledy, čo ste ich tak mohli zahliadnuť. Od tej doby sa Diana akoby zázrakom zmenšila a na všetkých fotografiách manželského páru je skoro o hlavu nižšiu. Philip N. Cohen, ktorý na to ako prvý upozornil vo svojom blogu tým vyvolal okamžitú reakciu Buckinghamského paláca. Palác vydal vyjadrenie o tom, že princ Charles je od Diany vyšší o 15 centimetrov. O tejto skutočnosti sa dlhoročne snažili presvedčiť širokú verejnosť, ktorá túto lož prijala ako fakt.

 

Všetky ich spoločné fotografie poukazujú na značný výškový rozdiel, ale bola to len finta šikovného fotografa. Aby vzbudil dojem o Charlesovi ako vysokom a silnom mužovi. Fotka z Palace napovedá, že fotograf musel postaviť Charlesa na krabicu, aby dosiahli želaný efekt.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies