Dodo Kuriľák opäť prekvapuje! Po Teleráne sekol aj s druhým zamestnaním

NETKY.SK • 27 Apríl 2017, 15:43 • 2 min
Dodo Kuriľák opäť prekvapuje! Po Teleráne sekol aj s druhým zamestnaním

Moderátor Jozef “Dodo” Kuriľák sa za záhadných okolností rozhodol ukončiť spoluprácu s Televíziou Markíza. Po dvoch mesiacoch od jeho odchodu prišiel ďalší šok.

slovakia

left justify in out

Na sociálnej sieti sa totiž pochválil fotografiou, pod ktorou zverejnil zaujímavý komentár. „Oddes zatiaľ už len ako poslucháč, a to som mal konečne preukaz s dobrou fotkou.“ Na snímke sa však ani zďaleka netváril nešťastne. Otázkou teda je, čo má ďalej v pláne.

 

Okolo jeho odchodu z Telerána sa vo februári spustil poplach. Markíza bola nútená vybrať moderátorského partnera Kvete Horváthovej. Tento post napokon prischol Tomášovi Juríčkovi, ktorý moderuje aj v známom rádiu. 

 

Kuriľák v čase svojho odchodu tvrdil, že odchádza preto, aby mal čas na cestovanie. Keďže nechal aj svoju druhú prácu, toho času bude mať zrejme ešte viac. Alebo má vo vrecku novú pracovnú ponuku?




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies