VIDEO Bezmocná Amerika: Rusko dokáže odzbrojiť celé jej námorníctvo iba elektronickým signálom

NETKY.SK • 20 Apríl 2017, 12:46 • 2 min
VIDEO Bezmocná Amerika: Rusko dokáže odzbrojiť celé jej námorníctvo iba elektronickým signálom

MOSKVA - Rusko tvrdí, že je schopné zablokovať celé americké námorníctvo jediným zásahom výkonného elektronického signálu.

slovakia

left justify in out

Ruské štátne médiá ďalej informovali, že technológia môže zneškodniť lietadlá, lode aj riadené strely. Stačí im na to jedno jediné špeciálne lietadlo.

 

"Naše (ruské) jednotky v súčasnosti dokážu detegovať a neutralizovať akýkoľvek cieľ z lodného systému či radaru," povedal vo videu spravodajský redaktor.

 

Správy tvrdia, že jedno ruské vojnové lietadlo niekoľkokrát preletelo okolo americkej bojovej lode USS Donald Cook v Čiernom mori, čím zablokovalo všetky jeho systémy a nechalo ho bezmocne sa hojdať na vlnách.

 

Rusi tiež dokážu nad svojimi základňami vytvárať elektronické rušiace kopy, čím ich učinia neviditeľnými na nepriateľských radarov.

Propaganda dokonca cituje amerického generála Franka Gorenca, ktorý hovorí: "Ruské elektronické zbrane úplne paralyzujú fungovanie amerického elektronického zariadenia na raketách, lietadlách a lodiach."

 

"Na víťazstvo nemusíte mať drahé zbrane – stačí dostatočne silné rádioelektronické rušenie," dodáva ruský reportér.

 


Tieto správy prichádzajú po tom, ako americký prezident Donald Trump vyslal bojovú loď USS Carl Vinson s jadrovými reaktormi a takmer 100 lietadlami ku severokórejskému polostrovu.

Ruský prezident Vladimír Putin nedávno vyzval USA, aby svoje provokatívne správanie trochu umiernili.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies