FOTO + VIDEO Obnažený Kukura predviedol na móle ochlpenú hruď! Šokovaní diváci zabudli tlieskať

NETKY.SK • 13 Apríl 2017, 16:44 • 2 min
FOTO + VIDEO Obnažený Kukura predviedol na móle ochlpenú hruď! Šokovaní diváci zabudli tlieskať

Záverečný deň Bratislavských módnych dní priniesol tak ako aj po iné roky to najlepšie, čo naša módna scéna ponúka. Bezkonkurenčnú Pištejovú s nádhernými šatami však tromfol herec Juraj Kukura. Ten sa na chvíľu stal modelom. Jeho prechádzka po móle bola tak odzbrojujúca, že diváci na chvíľu zabudli tlieskať a len sa dívali.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Včera podvečer vyvrcholili Bratislavské módne dni, na ktorých predviedla svoju novú kolekciu aj módna návrhárka Jana Pištejová. Tá na chvíľu upustila od svojej povestnej čipky a stavila na leské, hodvábne materiály a čistejšie strihy. „Asi som si potrebovala od čipky oddýchnuť,“ priznala pre Netky.sk. 

 

Jej modely aj tentokrát predvádzali mnohé známe ženy. Hviezdou večera bola Marianna Ďurianová, ktorá vystriedala stálicu Andreu Verešovú. Brunetka sa prehliadky zúčastniť nemohla, pretože s rodinou odletela na dovolenku. 

 

Aj keď Janina módna šou zožala v publiku obrovský úspech, najväčším prekvapením na móle bol herec Juraj Kukura, ktorý sa úlohy modela zhostil dokonale. Navyše predviedol nadmerné ochlpenie na hrudi. To však bolo falošné. Viac v priloženom VIDEU.

 

                         

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies