Kapitán 21-ky Zreľák sa podrobí v piatok v Mníchove operácii nohy, dúfa, že stihne júnový šampionát

NETKY.SK • 4 Apríl 2017, 18:45 • 2 min
Kapitán 21-ky Zreľák sa podrobí v piatok v Mníchove operácii nohy, dúfa, že stihne júnový šampionát

BRATISLAVA - Kapitán slovenskej futbalovej dvadsaťjednotky Adam Zreľák sa podrobí v piatok v Mníchove operácii nohy. Informovala o tom oficiálna stránka Slovenského futbalového zväzu. K zraneniu útočníka Baumitu Jablonec prišlo v Mladej Boleslavi počas ligového zápasu.

slovakia

left justify in out

”Nikým nezavinený, došliapol som a pocítil som, ako mi v šľape ruplo,” povedal Zreľák pre futbalsfz.sk. Na nohu dostal ortézu, kľúčový bol pondelňajší verdikt lekárov ”Potvrdili únavovú zlomeninu, na dvoch kostičkách.” Hráč telefonoval s trénerom 21-ky Pavlom Hapalom, ktorý mu dodával silu, klub sa zatiaľ staral o ďalšie medicínske riešenie.

 

Zreľák cestuje do Mníchova, tam sa vo štvrtok podrobí potrebným predoperačným vyšetreniam a v piatok absolvuje operáciu.

 

”Po operácii budú vedieť lekári povedať viac, nemyslím si ale, že všetko. Viem, že všetci urobia všetko pre to, aby som sa zo zranenia dostal," dodal Zreľák, ktorý dúfa, že stihne júnový európsky šampionát do 21 rokov v Poľsku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies