Drake si zrejme zahrá v tretej sezóne seriálu Top Boy

NETKY.SK • 3 Apríl 2017, 12:37 • 2 min
Drake si zrejme zahrá v tretej sezóne seriálu Top Boy

LONDÝN - Kanadský rapper, spevák a herec Drake sa pravdepodobne predstaví v tretej sérii britského seriálu Top Boy (2011).

slovakia

left justify in out

Jeho anglický kolega Ashley Walters, ktorý v projekte stvárňuje jednu z hlavných postáv - drogového dílera Dushanea, v rozhovore pre denník Daily Mirror uviedol, že pre neho producenti pripravujú významnú úlohu. "Stretli sme sa s ním, aby sme začali riešiť seriál. Vymýšľame pre neho postavu. Miluje herectvo, samozrejme, že chcel rolu. Bude sa naozaj angažovať a začína na tom pracovať," povedal 34-ročný rodák z londýnskeho Peckhamu. O štyri roky mladší Drake sa s tvorcami projektu stretol minulý týždeň. 

Seriál Top Boy sa odohráva na fiktívnom sídlisku Summerhouse vo východnom Londýne a zameriava sa na skupinku ľudí zapletených do predávania drog a pouličných gangov. Okrem spomínaného Waltersa sa v ňom predstavili Kane Robinson, Sharon Duncan-Brewster, Malcolm Kamulete, Shone Romulus či Giacomo Mancini. Projekt vysielala televízia Channel 4, ktorá ho ukončila po druhej sezóne v roku 2013. Spomínaný Drake, sa začal o Top Boy zaujímať, keď ho začala vysielať streamovacia služba Netflix, a vlani naň kúpil práva. Tretia séria by mala mať podľa plánov na Netflixe premiéru v roku 2018 a mal by sa v nej predstaviť aj rapper Skepta. 

Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001 - 2015), v ktorom účinkoval v rokoch 2001 až 2009. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiovky Thank Me Later (2010), Take Care (2011), Nothing Was The Same (2013) a Views (2016). So všetkými štyrmi albumami, ako aj s mixtapemi If You're Reading This It's Too Late (2015) a What A Time To Be Alive (feat. Future) (2015) a nahrávkou More Life (2017), dobyl americký rebríček Billboard 200. Na konte má tri Grammy, dvanásť BET Awards či štyri American Music Awards. Ako herec sa objavil napríklad aj v snímke Charlie Bartlett (2007). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies