Big Sean dostal symbolický kľúč od mesta Detroit

NETKY.SK • 2 Apríl 2017, 12:58 • 2 min
Big Sean dostal symbolický kľúč od mesta Detroit

BRATISLAVA - Americký rapper Big Sean dostal v sobotu symbolický kľúč od mesta Detroit.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročnému interpretovi ho odovzdal starosta Detroitu Michael Duggan, ktorý vyzdvihol rapperovu filantropickú činnosť. "Ďakujem starostovi Dugganovi za kľúč od mesta Dertroit. Uvedomujem si, aká veľká pocta to je," napísal Big Sean na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, kde taktiež zverejnil svoju fotografiu, na ktorej drží plaketu s kľúčom. Rapper je vôbec najmladšou osobou, ktorej udelili kľúč od mesta Detroit. V minulosti sa tejto pocty dočkali napríklad aj Stevie Wonder, Sammy Davis Jr. či Berry Gordy.

Big Sean, vlastným menom Sean Michael Leonard Anderson, je rodákom z Kalifornie, no vyrastal a pôsobí v spomínanom Detroite. Na konte má štúdiovky Finally Famous (2011), Hall Of Fame (2013), Dark Sky Paradise (2015) a I Decided (2017), ďalej kolaboračný album Twenty88 (2016) so speváčkou Jhené Aiko a tiež štyri mixtapey. S nahrávkami Dark Sky Paradise a I Decided sa mu podarilo dobyť rebríček Billboard 200.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies