FOTO Ako v nevestinci: V tejto kaviarni obsluhujú takmer nahé čašníčky

NETKY.SK • 20 Marec 2017, 19:46 • 2 min
FOTO Ako v nevestinci: V tejto kaviarni obsluhujú takmer nahé čašníčky

WASHINGTON - Konkurencia medzi podnikmi a kaviarňami je naozaj obrovská a s neustálym otváraním novým prevádzok stále rastie. Ak chce majiteľ prilákať pozornosť a odlíšiť sa musí načrieť hlboko do svojej fantázie alebo... stačí vyzliecť čašníčky.

slovakia

left justify in out

Sieť kaviarní Bikini Beans Espresso, ktorá je rozšírená najmä v amerických štátoch Washington a Arizona zvolila možnosť druhú. Zamestnala pekné dievčatá, ktoré namiesto uniformy nosia do práce iba spodné prádlo.

 

 

Najodvážnejšie zamestnankyne sa dokonca vzdali bielizne úplne a intímne partie len prelepili nálepkami.

 

 

Prirodzene tieto prevádzky navštevujú hlavne muži. Matky s deťmi a rôzne organizácie bojujúce za práva a úctu k ženám považujú kaviarne s nahými čašníčkami za degradujúce a pohoršujúce.

 

 

Majiteľka spoločnosti sa voči ostrej kritike bráni tým, že dievčatá údajne nosia to, v čom sa dobre cítia. Ďalej tvrdí, že neexistujúca pracovná uniforma premieňa ženy na silnejšie bytosti. 

 

Úradom v niektorých oblastiach sa stále nepodarilo kaviarne prinútiť, aby svoje čašníčky obliekli a možno sa im to ani nikdy nepodarí.  

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies