Dnes na večeru pripravíme cibuľovú polievku s bylinkovými haluškami.

NETKY.SK • 24 Júl 2012, 07:40 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme cibuľovú polievku s bylinkovými haluškami.

Dnes na večeru pripravíme cibuľovú polievku s bylinkovými haluškami. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 veľké cibule, 3 PL masla, 1,2 litra vývaru, soľ, mleté čierne korenie, 1 bobkový list, 1,5 dcl bieleho vína, 1 staršiu žemľu, 1PL masla, 1 vajce, 1 strúčik

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

4 veľké cibule, 3 PL masla, 1,2 litra vývaru, soľ, mleté čierne korenie, 1 bobkový list, 1,5 dcl bieleho vína, 1 staršiu žemľu, 1PL masla,  1 vajce, 1 strúčik cesnaku, 1 PL sekanej pažítky,

Príprava:

Pokrájanú cibuľu opečieme na masle, pridáme soľ, mleté korenie, bobkový list, podlejeme vínom, vývarom a uvaríme do mäkka. Žemľu nakrájame na kocky, zalejeme troškou vriacej vody, pridáme 1 vajce, soľ, cesnak, pažítku, 1 PL masla a vypracujeme cesto.  Lyžicou dávame do polievky halušky, necháme chvíľu prevrieť a odstavíme.

Čas prípravy: 40 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies