PREVIEW: Kvalifikácia Európskej ligy

NETKY.SK • 9 August 2012, 12:53 • 2 min
PREVIEW: Kvalifikácia Európskej ligy

PREVIEW: Kvalifikácia Európskej ligy

slovakia

left justify in out

img

aktualizované

Trnava – Steaua Bukurešť

Čas: 09.08.2012 19:30

Základný tip: postup Steaua Bukurešť

Najlepší kurz: @2,32 – v slovenských stávkových @2,40 – v zahraničných online stávkových

Aktualizácia: Úspešný tip. Konečný výsledok: 0:3 (0:1) 

Trnavu dnes čaká veľmi ťažká odveta v kvalifikácii Európskej ligy. V 1.zápase Trnava prekvapivo vyhrala v Rumunsku 1:0, keď sa už v 6.minúte presadil Mikovič, ale vôbec neboli lepším tímom. Trnava na domácej pôde má svoju silu a netreba zabudnúť na ich dvanásteho hráča, ktorým sú diváci. Dnes budú hrať pred vypredaným štadiónom, ale ja si myslím, že to môže byť viac na škodu. Neverím, že domáci budú hrať svoju klasickú hru, určite sa budú snažiť hrať na brejky, vyčkávať a brániť výsledok z 1.zápasu. Toto však bude ťažké pred 15.000 divákmi, ktorí domácich budú tlačiť. V nedeľu Trnava v ligovom zápase so Slovanom prehrala 0:1, avšak šetrili niektorých hráčov, dnešná zostava by teda mala byť kompletná.

 

Steaua Bukurešť má dnes nôž na krku. V 1.zápase nezachytili úvod a to sa im vypomstilo, a aby toho nebolo málo, tak v 81.minúte videl červenú kartu Tanase, ktorý je pre tím veľmi dôležitý. Celkove však Steaua doplatila na nepremieňanie šancí, keď v zápase mali jasnú prevahu o čom hovoria aj štatistiky:

 

Steaua – Trnava

 

Držanie lopty: 73% – 27%

Strely na bránu: 5 – 1

Strely mimo bránu: 13 – 5

Rohové kopy: 14 – 3

  

Hostia na dnes avizovali určité zmeny v zostave, keď sa v bráne objaví Stanca, ktorý vystrieda Tatarusana. Obrana by mala zostať nezmenená, na miesto Tanaseho sa posunie Parvulescu a Rocha bude na mieste Nikolica, ktorý zahodil niekoľko šancí v 1.zápase. Ďalším dôležitým faktorom bude kvalita ihriska, ktorá paradoxne bude viac vyhovovať hosťom. Trávnik v Bukurešti bol otrasný, čo Trnave výrazne pomohlo v bránení výsledku a sám trnavský tréner skonštatoval, že by mu viac vyhovoval podobný trávnik aj v Trnave. Cez víkend si Bukurešť urobila chuť, keď v lige na domácej pôde zdolali U.Cluj presvedčivo 5:1, a celkove sa im začiatok sezóny vydaril. Po troch kolách majú plný počet bodov a skóre 10:4, keď až trojica hráčov zaznamenala hetrik (Adi, Rusescu a Tanase). Prví dvaja sa predstavia aj v dnešnom zápase.

 

Domáci sa teda budú snažiť udržať nerozhodný výsledok čo najdlhšie, zatiaľ čo Bukurešť potrebuje streliť čo najrýchlejšie gól, aby zmazali manko z 1.zápasu. Tip na postup som si vybral preto, lebo kurz je omnoho výhodnejší ako na výhru hostí. Bukurešť dnes musí vyhrať a verím, že dnes sa im podarí skórovať a postúpiť.

 

Vzájomné zápasy:

 

02/08/12 Steaua Bukurešť – Trnava 0:1



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies