Prenasledovateľ manželky Setha Rogena sa k nej nesmie priblížiť

NETKY.SK • 13 August 2012, 20:18 • 2 min
Prenasledovateľ manželky Setha Rogena sa k nej nesmie priblížiť

Prenasledovateľ manželky Setha Rogena sa k nej nesmie priblížiť - Krimi Istý Yasin Ajani dostal od súdu v Los Angeles trvalý zákaz približovania sa ku kanadskému hercovi Sethovi Rogenovi a jeho manželke Lauren Miller. Rogen a Miller požiadali o zákaz prib

slovakia

left justify in out

img

Istý Yasin Ajani dostal od súdu v Los Angeles trvalý zákaz približovania sa ku kanadskému hercovi Sethovi Rogenovi a jeho manželke Lauren Miller. Rogen a Miller požiadali o zákaz približovania sa pre Ajaniho minulý mesiac po tom, čo sa dvakrát snažil dostať do ich domu.

V prvom prípade zazvonil pri zadnej bránke a následne istej Stephanie Beard, ktorá bola u Rogena a Miller na návšteve, povedal, že je ich známy a má pre Miller balíček. Beard mu preto povedala, aby bránku preskočil, Ajani ale odišiel preč. O niekoľko dní sa však vrátil a snažil sa do domu dostať predným vchodom. Upratovačka mu povedala, aby odišiel, on však odmietal pustiť kľučku. Na miesto preto prišla polícia, ktorá ho zatkla na základe neoprávneného vstupu na cudzí pozemok. Ajani neskôr policajtom povedal, že "hlasy v jeho hlave mu povedali, aby šiel za Lauren a rozprával sa s ňou".

Tridsaťročný herec, scenárista a producent Seth Rogen je známy napríklad zo snímok 40 rokov panic (2005), Superbad (2007), Nabúchaná (2007), Zack a Miri točia porno (2008), Funny People (2009), The Green Hornet (2011), Paul (2011), Take This Waltz (2011) a 50/50 (2011). Okrem toho nahovoril modlivku Mantisa v animovaných filmoch Kung Fu Panda (2008) a Kung Fu Panda 2 (2011). Najbližšie sa predstaví v komédii The Guilt Trip, ktorá by sa do slovenských kín mala dostať v januári. Rogen a Miller sa zosobášili vlani v októbri.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies