Dubničan sa vyhrážal žene smrťou, mal ju biť stoličkou, metlou a doskou

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 11:36 • 2 min
Dubničan sa vyhrážal žene smrťou, mal ju biť stoličkou, metlou a doskou

DUBNICA NAD VÁHOM – Dubnickí policajti obvinili 58-ročného muža z Dubnice nad Váhom z prečinu nebezpečného vyhrážania. Manželke sa vyhrážal smrťou, mal ju fyzicky napadnúť.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, obvinený muž mal 10. marca po predchádzajúcej hádke udrieť svoju ženu kuchynskou stoličkou po kolenách. „Na druhý deň mal po predchádzajúcej hádke udrieť svoju ženu, ktorá ležala na posteli, drevenou doskou do členka pravej nohy. Dňa 12. marca v skorých ranných hodinách, bez udania dôvodu počas spánku v obývačke na posteli ju mal udrieť drevenou rúčkou od metly do hlavy, pričom sa jej vyhrážal zabitím,“ uviedol Kudlička.

 

Počas incidentu žena utrpela povrchové zranenia, konanie obvineného u nej vzbudilo obavu o život a zdravie. Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Policajti z Dubnice nad Váhom spracovali podnet na vzatie obvineného do väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies