Zenit Petrohrad predložil Man Utd ponuku na Naniho

NETKY.SK • 18 August 2012, 17:51 • 2 min
Zenit Petrohrad predložil Man Utd ponuku na Naniho

Zenit Petrohrad predložil Man Utd ponuku na Naniho - Futbal PETROHRAD - Zenit Petrohrad predložil Manchestru United ponuku na záložníka Naniho. Portugalčan by totiž v tejto sezóne nemusel dostávať toľko priestoru v základnej zostave ako doteraz, keďže na

slovakia

left justify in out

imgPETROHRAD - Zenit Petrohrad predložil Manchestru United ponuku na záložníka Naniho. Portugalčan by totiž v tejto sezóne nemusel dostávať toľko priestoru v základnej zostave ako doteraz, keďže na Old Trafford prišli hráči ako Robin van Persie a Shinji Kagawa.

"Správy o Nanim sú pravdivé," potvrdil tréner Zenitu, Luciano Spalletti. "Všetko bude závisieť od toho, koľko bude stáť, pretože nebudeme platiť neprimerané sumy peňazí."
Na otázku, či Zenit predložil ponuku, odpovedal: "Nehovorím o ponuke konkrétnemu hráčovi, ale o ponuke klubu. Nemáme v úmysle predložiť ponuku hráčovi samotnému, ak klub nebude chcieť hráča predať."

Minulý mesiac Spalletti označil Hulka a Naniho ako aj zopár ďalších hráčov, o ktorých si myslí, že by mohli posilniť tím. "Páči sa nám Hulk aj Nani, ale aj Lionel Messi," povedal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies