Fanúšikovia Portsmouth žiadajú o pomoc bývalého majiteľa klubu

NETKY.SK • 18 August 2012, 17:53 • 2 min
Fanúšikovia Portsmouth žiadajú o pomoc bývalého majiteľa klubu

Fanúšikovia Portsmouth žiadajú o pomoc bývalého majiteľa klubu - Futbal PORTSMOUTH – Fanúšikovia Portsmouthu požiadali Balrama Chainraia, aby im pomohol zachrániť ich obľúbený klub, ktorý je po uši v problémoch. Bývalý majiteľ Portsmouth, Chainrai, tento

slovakia

left justify in out

imgPORTSMOUTH – Fanúšikovia Portsmouthu požiadali Balrama Chainraia, aby im pomohol zachrániť ich obľúbený klub, ktorý je po uši v problémoch.

Bývalý majiteľ Portsmouth, Chainrai, tento týždeň stiahol svoju ponuku na odkúpenie klubu, takže Pompey Supporters Trust (PST) zostal ako jediný záujemca. Avšak Chainrainova firma Portpin zostáva najväčším veriteľom Portsmouth a PST na neho nalieha, aby sa s nimi dohodol na cene klubového štadióna Fratton Park.

PST v otvorenom liste, adresovanom Chainraiovi, píšu: "Veríme, že jedinou prekážkou na dosiahnutie prijateľnej dohody je rozdiel medzi našim a vašim ocenením štadióna. Preto vás úctivo žiadame, aby ste nám poskytli ocenenie od najmenej dvoch nezávislých obchodných znalcov, ktoré nám potom umožnia zvážiť našu situáciu v nádeji, že vám predložíme prijateľnú ponuku."

Medzitým však tréner Michael Appleton priviedol do tímu ďalších štyroch hráčov na hosťovanie. Na jednomesačné hosťovanie prišiel brankár Mikkel Andersen (Reading), stredopoliar Conor Clifford (Chelsea), obranca Paul Connolly (Leeds) a obranca Kevin Long (Burnley). Ešte vo štvrtok podpísalo jednomesačnú zmluvu 10 hráčov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies