Hantuchová v Acapulcu s voľnou kartou proti Wickmayerovej

NETKY.SK • 27 Február 2017, 13:39 • 2 min
Hantuchová v Acapulcu s voľnou kartou proti Wickmayerovej

ACAPULCO - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová dostala voľnú kartu na štart v hlavnej súťaži dvojhry na tohtotýždňovom turnaji WTA International Abierto Mexicano Telcel v mexickom Acapulcu (dotácia 250 000 USD, tvrdý povrch).

slovakia

left justify in out

V 1. kole sa stretne s Belgičankou Yaninou Wickmayerovou. Bude to duel grandslamových semifinalistiek (Australian Open 2008, resp. US Open 2009). Postupujúca bude v osemfinálovom 2. kole hrať s lepšou zo súboja Francesca Schiavoneová (Tal.) - Mónica Puigová (Portor.-4).

Tridsaťtriročná popradská rodáčka Hantuchová, aktuálne 244. v singlovom renkingu, má proti 27-ročnej 64. žene počítačového poradia Wickmayerovej povzbudivú štatistiku 6:0. Naposledy sa radovala v júli 2013 na "harde" v kalifornskom Stanforde (6:2, 4:6, 6:0). Rivalita trvá od roku 2008. Bývalá členka Top 5 Hantuchová v tomto dejisku absolvuje svoj debut. V roku 2014 si titul odniesla krajanka Dominika Cibulková.

Jednotkou podujatia v Acapulcu je Chorvátka Mirjana Lučičová-Baroniová, dvojkou Francúzka Kristina Mladenovicová a trojkou Lotyška Jelena Ostapenková. Zo zdravotných dôvodov absentuje americká obhajkyňa trofeje Sloane Stephensová: podstúpila operáciu ľavej nohy a vráti sa až v lete.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies