Dnes na večeru pripravíme baklažánovú nátierku. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 1 baklažán, 2 ks červenej cibule, 1 zelenú papriku, ½ ČL mletej sladkej papriky, 1 ČL mletého čierneho korenia, 1 ČL bazalky, soľ, maslo, Príprava Cibuľu pokrájame a orestujeme na
Suroviny pre 4 osoby:
1 baklažán, 2 ks červenej cibule, 1 zelenú papriku, ½ ČL mletej sladkej papriky, 1 ČL mletého čierneho korenia, 1 ČL bazalky, soľ, maslo,
Príprava:
Cibuľu pokrájame a orestujeme na masle. Potom pridáme na kocky nakrájaný baklažán, papriku, všetky koreniny, podlejeme troškou vody a udusíme do mäkka. Vodu necháme úplne vydusiť a vychladnutú zmes rozmixujeme. Podávame na čerstvom chlebe.
Čas prípravy: 45 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies