Pálffy sa podľa sme.sk dohodol na zmluve so Skalicou

NETKY.SK • 14 September 2012, 07:14 • 2 min
Pálffy sa podľa sme.sk dohodol na zmluve so Skalicou

Pálffy sa podľa sme. sk dohodol na zmluve so Skalicou - Hokej Hokejový útočník Žigmund Pálffy podpísal vo štvrtok zmluvu na novú sezónu s klubom HK 36 Skalica.

slovakia

left justify in out

img

Hokejový útočník Žigmund Pálffy podpísal vo štvrtok zmluvu na novú sezónu s klubom HK 36 Skalica. Ukončil tak špekulácie, či bude hrať naďalej extraligu alebo prestúpi do Slovana Bratislava v KHL. V skalickom drese nastúpi v utorňajšom prvom kole s Popradom. Informáciu priniesla webová stránka sme.sk.
      "Je to tá najlepšia správa pre skalický hokej," potešil sa generálny manažér klubu Peter Srnec. Štyridsaťročný Pálffy absolvoval s mužstvom Skalice celú letnú prípravu, rozohrával sa v prípravných zápasoch. "Žigo je lídrom nášho tímu, stále veľmi aktívny a produktívny," povedal tréner Peter Oremus. "Proti Popradu nastúpi v prvom útoku s René Školiakom a Tiborom Višňovským. Skalica chce hrať aj v novom ročníku v popredí extraligovej tabuľky."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies