Hamilton sa sústredí na náskok Alonsa, svoju budúcnosť teraz nerieši. Perez však poškuľuje po mieste v McLarene

NETKY.SK • 21 September 2012, 11:05 • 2 min
Hamilton sa sústredí na náskok Alonsa, svoju budúcnosť teraz nerieši. Perez však poškuľuje po mieste v McLarene

Hamilton sa sústredí na náskok Alonsa, svoju budúcnosť teraz nerieši. Perez však poškuľuje po mieste v McLarene - Formula 1 SINGAPUR – Lewis Hamilton a Sergio Perez sa pred Veľkou cenou Singapuru prezentovali pred novinármi s dobrou náladou a úsmevom, avš

slovakia

left justify in out

imgSINGAPUR – Lewis Hamilton a Sergio Perez sa pred Veľkou cenou Singapuru prezentovali pred novinármi s dobrou náladou a úsmevom, avšak budúcnosť oboch pilotov je stále otázna.

Hamilton zvažuje, že by od budúcej sezóny zmenil stajňu a svoju kariéru by ďalej rozvíjal v Mercedesi, avšak pred novinármi odmietol hovoriť o svojej zmluve a hovoril iba o sile McLarenu pred nadchádzajúcou Veľkou cenou.
"Vždy sme boli schopní zvrátiť nepriaznivý vývoj, aj keď sme začali zle," povedal Hamilton, ktorý stále dúfa, že sa dotiahne na Fernanda Alonsa, ktorý so 179 bodmi stále vedie majstrovstvá. Hamilton je druhý so ziskom 142 bodov a v tesnom závese sú Kimi Räikkönen 141 bodmi a Sebastian Vettel so 140 bodmi.
"Musíte veriť tímu, že odviedli dobrú prácu a ja som vždy aj veril. Sme na dobrom mieste a vozidlo je skvelé."

Už skôr prezident Ferrari, Luca di Montezemolo, oznámil Perezovi, že v budúcej sezóne nenahradí Massu, čo Mexičan pochopil veľmi rýchlo a preorientoval svoju pozornosť na McLaren ako potenciálna náhrada za Hamiltona.
"Cítim sa pripravený byť v top tíme a bojovať o titul," povedal Perez, ktorý sa v tejto sezóne dokázal už tri krát prebojovať na stupne víťazov v monoposte Sauber.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies