Senna utrpel počas VC Singapuru drobné popáleniny

NETKY.SK • 27 September 2012, 11:39 • 2 min
Senna utrpel počas VC Singapuru drobné popáleniny

Senna utrpel počas VC Singapuru drobné popáleniny - Futbal Brazílsky jazdec F1 Bruno Senna utrpel počas víkendovej VC Singapuru drobné popáleniny, ktoré spôsobila porucha elektrického prúdu v jeho vozidle. Vo štvrtok o tom informovalo vedenie stajne Willi

slovakia

left justify in out

img

Brazílsky jazdec F1 Bruno Senna utrpel počas víkendovej VC Singapuru drobné popáleniny, ktoré spôsobila porucha elektrického prúdu v jeho vozidle. Vo štvrtok o tom informovalo vedenie stajne Williams.
      Podľa prvotných dohadov médií mala poruchu spôsobiť batéria v systéme KERS, ktorý premenia mechanickú energiu na elektrickú. Hovorkyňa stajne však potvrdila, že poruchu spôsobilo uvoľnenie tesnenia v sedadle vodiča, čo zapríčinilo únik tepla zo zadnej časti vozidla. 
      Senna, ktorý odstúpil v poslednom kole víkendových pretekov, má drobné popáleniny na chrbte a vedenie stajne Williams sa už prípadom zaoberá.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies