Dnes na večeru pripravíme tekvicové fašírky.

NETKY.SK • 3 Október 2012, 08:31 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme tekvicové fašírky.

Dnes na večeru pripravíme tekvicové fašírky. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 300 g tekvice, 400 g mletého mäsa, 1 vajíčko, 4 ČL plnotučnej horčice, soľ, mleté čierne korenie, 200 ml smotany, 2 PL maizeny, strúhanku, Príprava Tekvicu očistíme, vyberieme jadier

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

300 g tekvice, 400 g mletého mäsa, 1 vajíčko, 4 ČL plnotučnej horčice, soľ, mleté čierne korenie, 200 ml smotany, 2 PL maizeny, strúhanku,

Príprava:

Tekvicu očistíme, vyberieme jadierka a nastrúhame. Pridáme mäso, vajíčko, 1 ČL horčice, soľ, korenie a strúhanky toľko, aby sa dali tvarovať fašírky. Z oboch strán ich vypražíme na oleji. Do výpeku vlejeme smotanu, nasypeme maizenu, horčicu a necháme prevrieť. Fašírky podávame s varenými zemiakmi preliate omáčkou a zeleninovým šalátom.

Čas prípravy: 60 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies