V Prahe zadržali odsúdenú dílerku drog, po ktorej sa pátralo od roku 2006

NETKY.SK • 18 Február 2017, 07:09 • 2 min
V Prahe zadržali odsúdenú dílerku drog, po ktorej sa pátralo od roku 2006

PRAHA - Českým policajtom sa podarilo po viac ako desiatich rokoch zadržať hľadanú ženu, ktorú odsúdili za distribúciu drog na nepodmienečný trest a od roku bola 2006 na zozname hľadaných osôb.

slovakia

left justify in out

Medzičasom 66-ročnú ženu policajná hliadka zadržala v jednej z obchodných prevádzok v Prahe krátko po tom, ako sa tam dopustila krádeže. Polícia však bude skúmať, čo robila v čase, keď bolo dokonca "na spadnutie" jej vyhlásenie za mŕtvu.

 

Zadržaná viedla podľa informácií z policajných zdrojov, na ktoré sa dnes odvolali české médiá, riadny život až do päťdesiatky, potom sa však dala na "krivé chodníčky". Najskôr sa spolupodieľala na vykrádaní bytov a iných nehnuteľností, neskôr uprednostnila úlohu dílerky drog, za čo jej súd vymeral šesť rokov väzenia. Do výkonu trestu však nenastúpila a roky sa mu vyhýbala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Mirka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies