VIDEO Žiarlivá žena si preverila mužovu vernosť, našila na neho zákernú pascu

NETKY.SK • 17 Február 2017, 16:49 • 2 min
VIDEO Žiarlivá žena si preverila mužovu vernosť, našila na neho zákernú pascu

NEW YORK - Nevera partnera je nočnou morou väčšiny ľudí. Niektorí svojej polovičke prosto nedokážu veriť a potrebujú si ich vôľu a charakter preveriť, najlepšie ešte pred svadbou.

slovakia

left justify in out

Jedna takáto nedôverčivá žiarlivka si chcela otestovať vernosť svojho priateľa. Nastražila na neho pascu a doma cez skrytú kameru sledovala jeho počínanie, či sa chytí alebo odolá. 

 

Obeťou bol inštalatér. Na pomoc si ho akože zavolala zúfalá brunetka Alison, ktorá ho vo svojom byte privítala v košielke. Hovorila zvodným hlasom a všemožne sa ohýbala, aby muža zviedla. 

 

Ten však celý čas iba kontroloval vodovodné potrubie v kuchyni a hľadal možnú závadu. Keď bol hotový a chystal sa na odchod, herečka pritvrdila. Otvorene mu navrhla, aby sa s ňou vyspal, no muž obstál na jednotku. Cudziu ženu odmietol a pred všetkými si získal veľký rešpekt. 

 

 

Spokojná žena potom výsledok experimentu zverejnila na YouTube s názvom Nachytajte Podvodníka. Autori takýchto videí nainštalujú skrytú kameru a zabezpečia dobre vybavenú herečku, ktorá má za úlohu obeť zvádzať. Záznam z kamery potom púšťajú verejnosti, aby ostatných inšpirovali k tomu, ako preveriť svoje polovičky. 

 

Informáciu priniesol denník DailyMail.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies