Bayern má jasnú predstavu o športovom riaditeľovi, Eberla po špekuláciách nekontaktoval

NETKY.SK • 14 Február 2017, 17:44 • 2 min
Bayern má jasnú predstavu o športovom riaditeľovi, Eberla po špekuláciách nekontaktoval

MNÍCHOV - Predseda predstavenstva nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov Karl-Heinz Rummenigge nechce po špekuláciách s Maxom Eberlom ako budúcim športovým riaditeľom komentovať žiadne mená.

slovakia

left justify in out

"V prípade Maxa Eberla môžem a chcem povedať jedinú vec. Nikto z Bayernu ho v tejto záležitosti nekontaktoval. K Borussii Mönchengladbach sa správame seriózne," citovala slová funkcionára agentúra DPA. Médiá už niekoľko týždňov živia špekulácie v súvislosti s aktuálnym športovým riaditeľom Borussie Mönchengladbach Eberlom. Kapitán Bavorov Philipp Lahm, ktorý je rozhodnutý po sezóne ukončiť kariéru, neplánuje pokračovať v Bayerne ani v tejto pozícii.

 

"Čo sa funkcie športového riaditeľa týka, máme jasnú predstavu. Hľadáme vhodnú osobu pre túto funkciu a nie zamestnanie pre nejakú osobu. Chceme kvalifikovanú osobu, o ktorej sme presvedčení, že zapadne do Bayernu. Túto úlohu vyriešime do 1. júla. Navyše, nemám pocit, že by sme mali v súčasnosti bez športového riaditeľa nejaké problémy," dodal Rummenigge.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies