New York Times sa kajal za výrok reportéra na adresu Melanie Trumpovej

NETKY.SK • 14 Február 2017, 17:18 • 2 min
New York Times sa kajal za výrok reportéra na adresu Melanie Trumpovej

NEW YORK - Denník New York Times (NYT) dnes uviedol, že výrok jedného z jeho redaktorov na adresu prvej dámy Spojených štátov Melanie Trumpovej, ktorý zaznel v súkromnom rozhovore s herečkou a modelkou Emily Ratajkowskou je "absolútne nevhodný".

slovakia

left justify in out

Vyjadrenie reportéra sa v médiách objavilo v pondelok, keď Ratajkowská na Twitteri napísala, že nemenovaný novinár pracujúci pre NYT jej povedal, že "Melania je štetka".

 

 

"Toto vyjadrenie nebolo určené pre verejnosť, napriek tomu je však absolútne nevhodné a nemalo k nemu dôjsť," uviedla vo vyhlásení hovorkyňa NYT Eileen Murphyová, pričom dodala, že zmienený reportér neprináša správy z Washingtonu a nezaoberá sa politikou.

 

"Potlesk patrí všetkým ženám na svete, ktoré pozdvihnú svoj hlas, zastanú sa alebo podporia iné ženy," vyzdvihla dnes na Twitteri Ratajkowskú prvá dáma Spojených štátov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies