FOTO a VIDEO Benefičný ples v trenčianskom hoteli Elizabeth: Výťažok venovali ťažko chorému Tomáškovi

NETKY.SK • 11 Február 2017, 19:00 • 2 min
FOTO a VIDEO Benefičný ples v trenčianskom hoteli Elizabeth: Výťažok venovali ťažko chorému Tomáškovi

TRENČÍN – V piatok (3.2) sa v trenčianskom hoteli Elizabeth konal Benefičný ples

slovakia

left justify in out

Ples, z ktorého výťažok putoval na liečbu vážne chorého Tomáška Prnu, ktorému diagnostikovali ojedinelú chorobu PMD (Pelizaeus-Merzbacher).

 

Na plese sa zúčastnili okrem podnikateľov z Trenčína aj niekoľko známych osobností, ako napríklad herečka a speváčka Mirka Partlová, bývalý hokejista Branislav Jánoš s manželkou a dcérou, brat hokejistu Mariána Gáboríka Braňo s manželkou a módna Návrhárka Veronika Lokajčíková.

 

Hostí zabávala kapela Desmod a Replay Band. Moderátorkou večera bola Zuzana Laurinčíková. „Myslím si, že je vždy dobrou myšlienkou, keď plesy majú nielen ten zábavný charakter a slúžia k tomu, aby sa ľudia zabavili a uvoľnili, ale majú aj tu pridanú hodnotu, že v rámci tých plesov sa môže aj niečomu pomôcť, tak potom tá radosť je o to väčšia,“ povedala pre netky.sk moderátorka.

 

Mediálnym partnerom Benefičného plesu v Hoteli Elizabeth boli netky.sk. Jeho atmosféru si môžete pozrieť na videu:

 

 

Na plese sa celkovo pre Tomáška vyzbieralo 4860 eur. Výťažok z Benefičného plesu v Hoteli Elizabeth ide na liečbu šesťročného Tomáška Prnu, ktorý trpí vzácnym ochorením PMD, kvôli ktorému sa nevie poriadne hýbať a nedokáže ani rozprávať. „Musíme mu pomáhať vonkajšími podnetmi (cvičenia, masáže, fyzioterapie, rôzne stimulácie). Vlastne od jeho štvrtého mesiaca denno-denne cvičíme rôznymi spôsobmi,“ povedala pre netky.sk Tomáškova mama Tatiana.

 

Všetky liečby sú finančne náročné a pomáha im rodina, priatelia a dobrí ľudia. „No nesmieme prestávať, pretože okrem toho Tomáško rastie a stále potrebuje nové a nové pomôcky pre udržanie jeho telíčka (cvičiace pomôcky, špeciálnu stoličku, kočík, vertikalizátor, autosedačku...),“ dodala Tomáškova mamina.

 

„Za pomoc sme Vám nesmierne vďační! Keď raz postavíme Tomáška na nôžky, budeme pomoc odovzdávať ďalej, budeme aj my pomáhať ľuďom, pretože už vieme, čo je to zúfalstvo z nedostatku financií pre umožnenie nádeje na dobré zdravie,“ dodáva pani Tatiana Prnová.

 

Ak by ste chceli Tomáškovi pomôcť, môžete mu poslať peniaze na účet: SK06 7500 0000 0040 1554 2791.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies