Cameron Avery z Tame Impala zahrá vo Viedni

NETKY.SK • 7 Február 2017, 10:34 • 2 min
Cameron Avery z Tame Impala zahrá vo Viedni

BRATISLAVA - Austrálsky multiinštrumentalista a spevák Cameron Avery, známy napríklad z kapely Tame Impala, vystúpi 26. apríla vo viedenskom klube Chelsea.

slovakia

left justify in out

Koncert bude súčasťou svetového turné k jeho debutovej sólovke Ripe Dreams, Pipe Dreams, ktorá sa dostane na trh 10. marca. Dvadsaťosemročný hudobník odštartuje turné už o deň skôr v New Yorku, pričom európska časť sa začne 11. apríla v Glasgowe. Neskôr sa okrem spomínanej Viedne predstaví napríklad aj v Londýne, Amsterdame, Paríži, Bologni, Berlíne, Štokholme, Osle a napokon 3. mája v Kodani.


Cameron Avery pôsobí od roku 2013 ako koncertný basgitarista a vokalista v spomínanej kapele Tame Impala, ktorá je projektom Kevina Parkera. Obaja spolupracovali aj s formáciou Pond. Avery založil v roku 2011 vlastnú kapelu The Growl, ktorá uviedla na trh EP Cleaver Lever (2011) a album What Would Christ Do?? (2013).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies