Gaštanové víkendy v Nitre predstavujú jeseň

NETKY.SK • 16 Október 2012, 11:38 • 2 min
Gaštanové víkendy v Nitre predstavujú jeseň

Gaštanové víkendy v Nitre predstavujú jeseň - Kultúra Víkend v meste prináša jesenné zážitky vo víkendových balíčkoch. Obsahujú aj návštevu hradu Gýmeš, či predstavenie v Divadle Andreja Bagara.

slovakia

left justify in out

img

Víkend v meste prináša jesenné zážitky vo víkendových balíčkoch. Obsahujú aj návštevu hradu Gýmeš, či predstavenie v Divadle Andreja Bagara.

Gaštanové víkendy môžu prežívať Nitrania či návštevníci mesta pod Zoborom od budúceho víkendu. Nitrianska organizácia cestovného ruchu (NOCR) pripravila od 26. októbra zážitkový víkendový balíček zahŕňajúci produkty a služby, ktoré sú typické pre jeseň v nitrianskom regióne. Tematické víkendy budú trvať na objednávku do konca decembra. 

Soboty budú zamerané turisticky, záujemcovia môžu absolvovať výstup na zrúcaninu hradu Gýmeš nad obcou Jelenec. Spolu so sprievodcom absolvujú prehliadku mesta spojenú s ochutnávkou gaštanových špecialít. „Milovníci divadla budú mať možnosť navštíviť predstavenie v nitrianskom Divadle Andreja Bagara,“ uviedla Dana Póčiková z NOCR. 

Nedele spestrí návšteva historického kaštieľa v Mojmírovciach, ktorý okrem prehliadky ponúka aj ďalšie atrakcie, strelnicu, bazén alebo saunu. Počas chladnejšieho a sychravejšieho počasia nahradia výstup na Gýmeš tvorivé dielne v arboréte v Tesárskych Mlyňanoch. V decembri sa k programu gaštanových víkendov pridruží atmosféra vianočného mestečka s vôňou punču a pečených dobrôt.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies