Kluby NHL chcú v roku 2017 cestovať do Číny či Švédska

NETKY.SK • 1 Február 2017, 13:23 • 2 min
Kluby NHL chcú v roku 2017 cestovať do Číny či Švédska

NEW YORK - Kluby zámorskej hokejovej NHL by v tomto roku mohli absolvovať zápasy v Číne a vo Švédsku. Podľa TSN majú záujem vycestovať do zahraničia kanadské tímy Vancouver Canucks, Ottawa Senators aj americké tímy Colorado Avalanche a Los Angeles Kings.

slovakia

left justify in out

Do Číny by v septembri radi vycestovali "králi" z LA aj kanadský Vancouver, v novembri do Švédska zase "senátori" Ottawa aj coloradská "lavína". V oboch prípadoch by šlo o dva zápasy medzi účastníkmi zámorskej profiligy - v Číne o prípravné a vo Švédsku o súťažné. V súčasnosti je na ťahu hráčska asociácia NHLPA a jej stanovisko k spomenutému zámeru, vyjadrenie by mohlo byť známe do dvoch týždňov.


Naposledy sa kluby NHL predstavili mimo Severnej Ameriky v úvode sezóny 2011/2012. Do Európy vtedy vycestovali New York Rangers, Anaheim, Buffalo a Los Angeles. Newyorskí "jazdci" si zahrali aj v Bratislave proti Slovanu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies