O Naniho má záujem už aj Juventus

NETKY.SK • 18 Október 2012, 14:08 • 2 min
O Naniho má záujem už aj Juventus

O Naniho má záujem už aj Juventus - Futbal MANCHESTER – Taliansky veľkoklub Juventus sa pridal k ďalšiemu gigantu AC Miláno, v snahe získať portugalského krídlo Manchestru United, Naniho. Milánsky klub je favoritom na zisk Portugalčana za 12 miliónov libi

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Taliansky veľkoklub Juventus sa pridal k ďalšiemu gigantu AC Miláno, v snahe získať portugalského krídlo Manchestru United, Naniho. Milánsky klub je favoritom na zisk Portugalčana za 12 miliónov libier.

25-ročný hráč, ktorý v utorok odohral reprezentačný zápas proti severnému Írsku ( 1-1), na budúci rok s najväčšou pravdepodobnosťou opustí Old Trafford, keďže rokovania o novej zmluve sa stále odďaľujú. Podľa Goal.com je Juventus pripravený osloviť hráča prostredníctvom tretej strany.

Nanimu sa v tejto sezóne nedarí získať stabilné miesto v základnej zostave napriek tomu, že od svojho prestupu do United v roku 2007 odohral za tento klub vyše 200 zápasov. Predpokladá sa, že Ferguson je pripravený rozlúčiť sa so svojim hráčom, ale za predpokladu, že sa mu podarí ho predať za sumu okolo 20 miliónov libier, ktoré za neho zaplatil pred piatimi rokmi, keď vtedy 20-ročný mladík prišiel na Old Trafford.

Juventus v súčasnosti o skóre vedie taliansku Seriu A, keď vyhral šesť zo siedmych zápasov a zástupcovia Naniho vidia v tomto klube ideálne ďalšie pôsobisko pre svojho zverenca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies