Schalke 04: Neistá budúcnosť Huntelaara stavia obrov Premier League do pohotovosti

NETKY.SK • 22 Október 2012, 20:11 • 2 min
Schalke 04: Neistá budúcnosť Huntelaara stavia obrov Premier League do pohotovosti

Schalke 04 Neistá budúcnosť Huntelaara stavia obrov Premier League do pohotovosti - Futbal GELSENKIRCHEN – Neistá budúcnosť Klaasa Huntelaara uviedla do stavu pohotovosti hneď niekoľko klubov z anglickej Premier League aj napriek tomu, že Schalke ponúka h

slovakia

left justify in out

imgGELSENKIRCHEN – Neistá budúcnosť Klaasa Huntelaara uviedla do stavu pohotovosti hneď niekoľko klubov z anglickej Premier League aj napriek tomu, že Schalke ponúka holandskému reprezentantovi novú zmluvu.

Holanďanovi vyprší zmluva s nemeckým klubom na budúci rok v lete a okamžite sa objavili správy, ktoré ho spájajú s Tottenhamom a Manchestrom United. O Huntelaara, ktorý bol v minulej sezóne najlepším strelcom Bundesligy, prejavil vážny záujem aj taliansky gigant Juventus.
Predstavitelia Schalke však stále veria, že hráč v decembri podpíše s nimi novú zmluvu.

"Rozhodli sme sa, že o zmluve nebudeme rokovať skôr ako v decembri," vyhlásil generálny manažér Schalke, Horst Heldt. "Mal som pocit, Klaas-Jan sa teraz ešte nedokáže rozhodnúť a preto mu dám čas, ktorý potrebuje. Mojím cieľom je presvedčiť ho, aby zostal v Schalke a predĺžil zmluvu. V rozhovoroch budeme pokračovať v decembri, najneskôr v januári, a očakávam rýchle rozhodnutie."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies