Lyon potvrdil angažovanie Depaya z Manchestru United

NETKY.SK • 20 Január 2017, 14:37 • 2 min
Lyon potvrdil angažovanie Depaya z Manchestru United

LYON - Holandský futbalista Memphis Depay sa stal hráčom Olympique Lyon. Jeho nový zamestnávateľ o tom informoval v piatok popoludní prostredníctvom svojho verifikovaného twitterového konta s dôvetkom, že prezentácia hráča je na programe o 14.45 h. Depay v stredu pricestoval do Francúzska, aby spečatil prestup z Manchestru United a dohodol sa na podmienkach zmluvy. Lyon údajne za 22-ročného krídelníka zaplatí 25 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Depay prišiel na Old Trafford počas panovania Louisa van Gaala v roku 2015 za 31 miliónov libier, v United dostal dres s kultovým číslom 7, ktorý nosili osobnosti ako George Best, Eric Cantona, David Beckham či Cristiano Ronaldo. Po príchode Josého Mourinha však stratil miesto v základnej zostave. V tejto sezóne nastúpil iba raz, aj to v Ligovom pohári. Portugalský tréner ešte minulý týždeň vyhlásil, že Depayov odchod nie je na programe dňa, pretože ponuka Lyonu nezodpovedala jeho predstavám. Kormidelník Olympique Bruno Genesio pritom označil Depaya za svoju prestupovú prioritu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies