United potvrdil, že majú zoznam potenciálnych nástupcov Fergusona

NETKY.SK • 24 Október 2012, 13:11 • 2 min
United potvrdil, že majú zoznam potenciálnych nástupcov Fergusona

United potvrdil, že majú zoznam potenciálnych nástupcov Fergusona - Futbal MANCHESTER – Podpredseda Manchestru United Ed Woodward prezradil, že plány ohľadom výmeny trénera Sira Alexa Fergusona už boli prerokované, ale zatiaľ zostávajú utajené a uzamknuté

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Podpredseda Manchestru United Ed Woodward prezradil, že plány ohľadom výmeny trénera Sira Alexa Fergusona už boli prerokované, ale zatiaľ zostávajú utajené a uzamknuté na Old Trafforde. Povedal: "Vieme už, ako bude proces vymenovania nového trénera vyzerať, pokiaľ ide o nájdenie náhrady a aký typ trénera chceme a ako a kedy sa o to budeme usilovať. Tieto plány sú zatiaľ založené a ešte dlho aj môžu byť."

Mená ako José Mourinho, Pep Guardiola či David Moyes, sú už dlho spájané s trénerským postom najúspešnejšieho klubu v Anglicku, keď sa Ferguson nakoniec rozhodne skončiť.
Ferguson počas jeho minuloročnej oslavy 25.výročia na trénerskej stoličke povedal: "Neviem, ako dlho ešte ostanem, ale keď mi zdravie vydrží, tak ďalšie dva alebo tri roky by som ešte mohol zvládnuť. Myslím, že v mojej práci človek potrebuje vytrvalosť. Ja som ňou bol obdarený. Keď sa dostanem do bodu, že si to už nebudem užívať, tak odídem do dôchodku."

Zaujímavé je, že Fergusonove vyhlásenie je v protiklade s tým Woodwardovým, keď tvrdí, že zatiaľ neboli žiadne diskusie o jeho názore na jeho nástupcu.
"Nikdy sme o tom nediskutovali - je to nebezpečná hra," vyhlásil Škót. "V tejto chvíli existuje asi poltucet trénerov, ktorým sa v Premier League darí, všetci ostatní bojujú o svoje životy. Bude to však rovnaké aj za dva alebo tri roky, keď budem pripravený odísť? Dovtedy niektorí môžu prísť o prácu."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies