Dnes sa bude na území Slovenska mračiť

NETKY.SK • 25 Október 2012, 07:12 • 2 min
Dnes sa bude na území Slovenska mračiť

Dnes sa bude na území Slovenska mračiť - Zaujímavosti Môžu sa vyskytnúť i hmly a slabé zrážky. Do našej oblasti začína prúdiť studený vzduch.

slovakia

left justify in out

img

Môžu sa vyskytnúť i hmly a slabé zrážky.

Do našej oblasti začína prúdiť studený vzduch. Počasie bude prevažne polooblačné, miestami hmla a môžu sa vyskytnúť i zrážky. Teploty by mali dosahovať 11 až 16 stupňov Celzia.

Na západnom Slovensku bude prevažne polooblačná obloha, najnižšie ranné teploty vystúpia na 8 až 5 a najvyššie denné teploty 13 až 16 stupňov Celzia.

Na strednom Slovensku prevažne polooblačno. Denné teploty sa budú pohybovať v rozmedzí 11 až 15 stupňov Celzia.

Na východnom Slovensku obloha tiež prevažne polooblačná. Najvyššie teploty cez deň dosiahnu 11 až 15 stupňov Celzia.


Počasie na horách 

Vo výške 1000 metrov prevažne polooblačno, najnižšia ranná teplota 3 stupne Celzia a najvyššia denná teplota 10 stupňov Celzia, vo výške 1500 metrov prevažne polooblačno, najnižšia ranná teplota 5 stupňov Celzia a najvyššia denná teplota 7 stupňov Celzia, vo výške 2000 metrov prevažne polooblačno, najnižšia ranná teplota 3 stupne Celzia a najvyššia denná teplota 4 stupne Celzia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies