Swansea: Brankár Vorm mimo hru po dobu štyroch až šiestich týždňov

NETKY.SK • 28 Október 2012, 18:35 • 2 min
Swansea: Brankár Vorm mimo hru po dobu štyroch až šiestich týždňov

Swansea Brankár Vorm mimo hru po dobu štyroch až šiestich týždňov - Futbal MANCHESTER – Brankár Swansea, Michel Vorm, bude mimo hru po dobu štyroch až šiestich týždňov po tom, ako v zápase na ihrisku Man City utrpel zranenie triesla. Vorm sa zranil po hod

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Brankár Swansea, Michel Vorm, bude mimo hru po dobu štyroch až šiestich týždňov po tom, ako v zápase na ihrisku Man City utrpel zranenie triesla.

Vorm sa zranil po hodine hry počas zákroku, keď chcel zachytiť strelu Carlosa Teveza, ktorá nakoniec skončila v sieti a ihrisko opustil na nosidlách. Tréner Michael Laudrup po zápase potvrdil, že Holanďan bude niekoľko týždňov mimo hru. "Sú to jeho slabiny, takže hovoríme o štyroch až šiestich týždňoch. Aj toto je však súčasť futbalu a môže sa to stať aj v decembri či januári kvôli zlému počasiu alebo nahustenému programu."

Vorma dlho ošetrovali priamo na ihrisku, dostal kyslík a vystriedal ho Gerhard Tremmel. Nemeckého brankára čaká testovací týždeň, keďže Swansea najprv v strede týždňa odohrá pohárový zápas proti Liverpoolu na Anfielde (Capital One Cup) a v sobotu na svojom ihrisku privíta Chelsea.
Laudrup dodal: "Teraz musí byť Gerhard pripravený, čaká ho najprv Liverpool a potom Chelsea."

Tento zápas sa však zapísal aj do histórie ako najdlhší v Premier League, keď kvôli zraneniam Vorma a neskôr aj Richardsa rozhodca nadstavil až 12 minút a 40 sekúnd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies