Liverpoolské derby sa skončilo remízou 2:2

NETKY.SK • 28 Október 2012, 19:35 • 2 min
Liverpoolské derby sa skončilo remízou 2:2

Liverpoolské derby sa skončilo remízou 2 2 - Futbal Očákavané nedeľňajšie mestské derby medzi Evertonom a FC Liverpool v 9. kole anglickej futbalovej Premier League sa skončilo nerozhodne 2 2.

slovakia

left justify in out

img

Očákavané nedeľňajšie mestské derby medzi Evertonom a FC Liverpool v 9. kole anglickej futbalovej Premier League sa skončilo nerozhodne 2:2. 

Hostia, v ktorých drese odohral celý duel aj slovenský obranca Martin Škrtel, viedli po dvadsiatich minútach uź o dva góly. Everton však ešte do polčasovej prestávky vyrovnal a po zmene strán už gól nepadol. Gólman Ján Mucha sedel iba na lavičke náhradníkov domáceho tímu.

V 94. minúte sa síce už tešil Luis Suarez z rozhodujúceho gólu pre FC Liverpool, ale asistent rozhodcu odmával odfajd a televízne zábery ho usvedčili z omylu. Gólman Ján Mucha sedel iba na lavičke náhradníkov domáceho tímu.

Everton remizoval tretíkrát za sebou a v najvyššej súťaži je už šesť duelov bez prehry. FC Liverpool zostáva v spodnej polovici tabuľky.

Javier Hernandez zariadil víťazstvo Manchestru United nad oslabeným lídrom tabuľky Chelsea Londýn na Stamford Bridge 3:2. Mexičanov sporný presný zásah zaváňajúci ofsajdom definitívne pochoval všetky nádeje domácich, ktorí do vylúčenia Branislava Ivanoviča a Fernanda Torresa stiahli dvojgólové manko.

Tottenham sa vyšvihol na štvrté miesto vďaka trojbodovému zápisu na ihrisku predposledného Southamptonu, kde triumfoval 2:1. Newcastle vyhral opäť až na štvrtý pokus, o troch bodoch v dueli s West Bromwich Albion rozhodol v tretej minúte nadstavenia na 2:1 Papiss Demba Cisse.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies