Nechcel mať sex s učiteľkou, chcela sa mu pomstiť

NETKY.SK • 15 Január 2017, 14:46 • 2 min
Nechcel mať sex s učiteľkou, chcela sa mu pomstiť

MOSKVA - Ruskom otriasla správa o pomstychtivej učiteľke. Od svojho 14-ročného žiaka žiadala sex, ten ju však odmietol a mal za to zaplatiť životom.

slovakia

left justify in out

Učiteľka Julija Simonova si podľa vyšetrovateľa mala najať profesionálneho vraha, ktorý by zavraždil jej štrnásťročného žiaka, ktorý neopätoval jej milostné návrhy.

 

Vraha mala nájsť cez kamaráta, experta na bojové športy, ktorý však zalarmoval políciu. Prenajatého vraha nakoniec zahral policajt, ​​ktorý sa s učiteľkou zišiel v aute, kde sa dohovárali na podrobnostiach.

Pomstychtivú učiteľku zatkli vo chvíli, keď "nájomnému vrahovi" odovzdávala peniaze za jeho službu. Malo o ísť o 100 tisíc rubľov.

 

Simonova všetky obvinenia odmieta s tým, že do auta si sadla len kvôli kúpe mobilu. Ale videozáznam svedčí v jej neprospech.

 

Učiteľka je momentálne na liečení, kde sa má zistiť, či bola v čase plánovania vraždy mladíka príčetná. Podľa prvého znaleckého posudku má Julija psychickú poruchu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies