VIDEO Dievča natáčalo svoju smrť na kameru

NETKY.SK • 14 Január 2017, 15:35 • 2 min
VIDEO Dievča natáčalo svoju smrť na kameru

GEORGIA - Katelyn Nichole Davis († 12) bola šikanovaná a trpela depresiami. Navyše ju znásilňovali príbuzní. Celú ťažkú ​​situáciu neuniesla a obesila sa na strome. Dokonca svoju samovraždu vysielala naživo na internete.

slovakia

left justify in out

Katelyn Nichole Davis sa obesila na strome a všetko vysielala na internete. Všetci tak mohli vidieť ako si mladé dievča dobrovoľne berie život.

 

Po jej smrti vyšlo na povrch, že ju znásilňoval a týral jej otčim a jej matka ho navyše kryla. Dievča celú situáciu neunieslo a zrejme nebol nikto, kto by jej pomohol.
 

Na internete sa po jej smrti objavilo niekoľko spomienkových videí. Dievča malo zrejme veľké problémy so svojou matkou Tammy Rogers, ktorá užívala drogy a Katelyn kvôli tomu spadla do depresií. Začala si rezať ruky a chcela zomrieť. Na videách dokonca uvádza, že nemá otca. Nakoniec vyšlo na povrch, že dievča zneužíval jej otčim. "Môj nevlastný otec urobil veľa vecí, na ktoré nezabudnem. Fyzicky, mentálne a slovne ma zneužíval. Mlátil ma svojím koženým opaskom so striebornými gombíkmi, " cituje slová dievčaťa portál heavy.com.

 

Na svojom blogu podľa zahraničných médií Katelyn napísala, že jej minimálne 2 × povedal jej otčim, aby spáchala samovraždu.

 

Katelyn si tiež sťažovala na podmienky, v ktorých žila. "Bývam v takom zlom prostredí. Moja posteľ ani nie je posteľ! Je to stará hrdzavá matrac, ktorá leží na chladnej a mokrej podlahe. Podlaha je mokrá kvôli zlomenému potrubiu," zverovala sa na blogu.

 

Dievčina bola tak zúfalá, že sa radšej rozhodla pre odchod z tohto sveta.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies